alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Voetbalhandschoenen voor jongens

 
[3]
Maat
Materiaal
Prijs
€ 18 - € 35
1835
Kinderen Voetbal Wit Predator Fingersave Match KeepershandschoenenKinderen Voetbal Wit Predator Fingersave Match Keepershandschoenen

Predator Fingersave Match Keepershandschoenen

Kinderen Voetbal

Kinderen Voetbal Wit X Training HandschoenenKinderen Voetbal Wit X Training Handschoenen

X Training Handschoenen

Kinderen Voetbal

Kinderen Voetbal Wit Predator Training KeepershandschoenenKinderen Voetbal Wit Predator Training Keepershandschoenen

Predator Training Keepershandschoenen

Kinderen Voetbal

Altijd een stevige grip op de bal met deze voetbalhandschoenen voor jongens

Als keeper moet je altijd op je hoede zijn! Of het schot nu van dichtbij of van veraf op je af wordt gevuurd, jij moet er klaar voor zijn. Ook belangrijk is dat je grip hebt op de bal - voetbalhandschoenen van goede kwaliteit zijn een must. Je wilt immers niet dat de bal uit je keepershandschoenen wegglipt. Met de voetbalhandschoenen voor jongens van adidas krijgt de bal daar de kans niet toe. Onze voetbalhandschoenen voor jongens hebben een lange en afstelbare polsband zodat je altijd de perfecte pasvorm vindt. De versterkte vingers en stroeve palmen zorgen er dan weer voor dat je ballen zelfverzekerd stopt.

Ballen stop je met echte keepershandschoenen van adidas

Als de tegenstanders je het veld op zien komen met de echte keepershandschoenen van adidas, weten ze meteen waar ze aan toe zijn! Oei, wat zullen ze het moeilijk krijgen om de winnende goal te maken. Jij lust ze rauw! Dankzij de positieve stiknaden passen de voetbalhandschoenen voor jongens zich aan je handen aan en de 2 mm dikke voering in de handpalm biedt de nodige demping zodat de bal nooit te hard aanvoelt. Ook als het regent helpen deze voetbalhandschoenen om een schot op het doel te weren – door het stroeve latex blijft de bal altijd aan de handschoenen plakken in zowel natte als droge omstandigheden. Elk paar voetbalhandschoenen heeft een strak afgewerkt design dat zowel de klassieke adidas vibe uitstraalt alsook de uniekheid van de keeper.

De ultieme voetballook

Een echte keeper draagt ook de voetbalkleding van adidas. Schoenen met noppen waarmee je een sliding kan maken maar ook stevig op je benen blijft staan als het moet. Als keeper heb je het soms zwaar te verduren. Een soepele sportbroek, een shirt in een opvallende keeperskleur en goede kousen, met adidas ben je klaar voor elke wedstrijd en trainingspartij.

Onze Kleding- en Schoenencategorieën