alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Scheenbeschermers voor je kind

 
[1]
Jongens / Meisjes
Maat
Prijs
€ 13 - € 14
1314

Veiligheid boven alles met deze scheenbeschermers voor je kind

Het voetbaltenue van je kind bestaat niet alleen uit een broek, shirt en sokken. Een belangrijk onderdeel van het voetbaltenue van jouw kind zijn de scheenbeschermers. In de meeste gevallen mag er niet gevoetbald worden als er geen scheenbeschermers gedragen worden. De juiste scheenbeschermers zorgen ervoor dat je kind zonder afleiding kan spelen. Tijdens het voetballen kan het gebeuren dat je kind getackeld wordt of een onbedoelde schop tegen zijn schenen krijgt. Daarom zijn scheenbeschermers voor je kind een essentieel onderdeel van het voetbaltenue om zo ernstige blessures te voorkomen.

Welke maat scheenbeschermers heb je nodig voor je kind?

De maat van de scheenbeschermers voor je kind is afhankelijk van de lengte. In de maattabel is terug te vinden welke maat bij welke lengte past. Hoe groter de maat van de scheenbeschermer hoe langer en breder deze is. Door met de juiste, maar scheenbeschermer te spelen heeft je kind geen last van deze extra essentiële bescherming.

Soorten scheenbeschermers

De adidas scheenbeschermers zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Je kunt ervoor kiezen om losse scheenbeschermers voor je kind, met behulp van voetbalsokken, op zijn plaats te houden. Ook zijn er scheenbeschermers die op de plaats blijven met behulp van een sok en klittenband, deze zijn vervolgens aan te passen aan de kuitomtrek.

Aandachtspunten bij het kopen van scheenbeschermers voor je kind

Zorg bij het kopen van scheenbeschermers voor je kind dat de maat goed is en dat ze dus niet te groot of te klein zijn. Controleer daarnaast of ze makkelijk aan en uit gaan. Wanneer je nieuwe scheenbeschermers koopt voor je kind, laat hem of haar ze dan eerst even passen voordat er mee gespeeld wordt, zo weet je zeker dat de scheenbeschermers goed zijn. Door de juiste scheenbeschermers speelt je kind goed beschermd op zijn of haar best.  

Onze Kleding- en Schoenencategorieën