alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Reflecterende fietsjas

 
[2]

Met een reflecterende fietsjas veilig door het donker

Wie al vroeg op de fiets zit naar school of ’s avonds nog een rondje zijn hoofd leeg wil fietsen, pakt een reflecterende fietsjas en gaat gewoon. Veiligheid gaat voor alles, dus je wilt gezien worden. Heb je het tempo er graag goed in zitten, dan is het helemaal van belang dat je bijtijds gespot wordt door je de anderen op de weg. Trek die laatste sprint en ga voluit, want met reflecterende fietskleding blijf je in alle seizoenen fit. En je komt na iedere rit veilig aan. Met retro-reflectie patches op strategische plekken en extra opvallend Trefoil-logo. En met de oplichtende adidas 3-Stripes, zien ze je al vanuit de verte stralen.

Val op met reflecterende wielrenjassen

Veilig de weg op? Er is keuze genoeg uit reflecterende fietskleding. Racefiets of mountainbike, het maakt niet uit. Zodra je de weg op gaat, wil je zichtbaar zijn. Pak een fietslegging of een paar wielrenshorts met extra reflecterende elementen. Hoe meer reflectiepunten, hoe beter. Vergeet niet om een reflecterende fietsmuts of petje mee te nemen. Het houdt je hoofd warm en maakt je vanaf het hoogste punt goed zichtbaar.   

Beter zichtbaar met reflecterende fietskleding

Zodra de dagen korter worden, is de kans dat je in het donker op je fietst springt groter. Wie liever de racefiets pakt dan in zijn auto naar het werk rijdt, weet hoe belangrijk het is om op tijd gezien te worden. Winterjassen voor wielrenners met reflecterende elementen maken je beter zichtbaar. Een must ook bij regen of hagel, want slecht weer betekent slecht zicht. Een reflecterende fietsjas die winddicht en waterbestendig is, houdt je warm, droog en veilig. Laat je ritme niet bepalen door het weer en hou de regie in eigen hand. Met de juiste gear kunnen fietsers en wielrenners het hele jaar rond naar buiten. Niets staat je motivatie meer in de weg.