alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

UNITED BY SUMMITS

Op bergen of in steden, toppen vind je overal. Laten we die van jou vinden.

WAT IS JOUW DROOMTOP?

Hoe je top er ook uitziet, dit is jouw kans om ervoor te gaan. TERREX zal 3 mensen helpen hun topprojecten te realiseren met expertise, ondersteuning en producten. Vertel ons je droom en we zullen je helpen die te verwezenlijken.

ZO MELD JE JE AAN

Om je aan te melden, hoef je alleen maar je idee te beschrijven. Als deze wordt geselecteerd, krijg je de kans om je visie meer in detail toe te lichten met een video. We zijn op zoek naar ideeën in drie categorieën: COMMUNITY, SUSTAINABILITY en ADVENTURE. Winnende toppen worden gefilmd als onderdeel van de United by Summits campagne. Aanmeldingen sluiten: 14 oktober 2022.
Enjoy exclusive rewards from our partners through the App Hub

Exclusieve beloningen

Claim je gratis beloning exclusief in de adidas APP

United by Summits

Laten we samen met adidas TERREX op een andere manier gaan kijken naar toppen. Je kunt ze overal in de natuur vinden. Niet alleen op een berg. Op het moment dat je iets nieuws ontdekt, een barrière doorbreekt of verbinding voelt met de natuur, heb je een top bereikt. Want de natuur is voor iedereen, en de natuur is de beste plek om je ware potentieel te bereiken, verbinding te maken met je gemeenschap en het milieu wat liefde te tonen. Dus hoe je droomavontuur er ook uitziet, dit is je kans om ervoor te gaan. United by Summits van adidas TERREX vertelt de verhalen van de legendes die nieuwe mijlpalen hebben bereikt. Zoals Caja Schöpf en Raphaela Haugh die de bevrijdende kracht ontdekten van de wijde natuur in onze Snow Story. Of de Adaptive Climbing Group wiens top draait om het accepteren van wie je bent en daar volledig achter staan. En dan hebben we nog Lise Billon & Melissa Le Nevé wiens Mountaineering-verhaal bewijst dat hoe dieper de vriendschap, hoe betekenisvoller de top. Niet te vergeten de geweldige stadsmensen in Camp Yoshi die groei vonden door buiten hun comfortzone in City & Hike te treden. DeMarcus Paul, het toekomstige rolmodel van BMXers over de hele wereld, vertelt over de waarde van het vinden van familie in jouw gemeenschap in ons Bike-verhaal. Ten slotte gingen Ruth Croft, Lu Yangchun en Eliza Zheng op een reis in het teken van constante verbetering in ons Trail Running-verhaal. Hun verhalen over het bereiken van nieuwe toppen zijn inspirerend, maar samen laten ze zien dat we allemaal verenigd zijn door toppen. We hoeven alleen maar iets nieuws uit te proberen als we ons onderwerpen aan de natuur.
* GEEN AANKOOP NODIG. Aanvragers moeten ten minste 18 jaar (en wettelijke meerderjarigheid) en ingezetene van een in aanmerking komend land zijn en aan alle andere toelatingsvoorwaarden voldoen. Prijs: €1000 (retailwaarde) in producten en de mogelijkheid om adidas jouw topverhaal te laten vertellen in de adidas TERREX United By Summits campagne. Meld je uiterlijk 14 oktober 2022 om 23.59 uur aan (UTC). Aanvullende financiële of in natura ondersteuning voor het doel van de top kan worden aangeboden door adidas en afhankelijk van een schriftelijke overeenkomst die is ondertekend door adidas en de winnaar. Winnaars zijn verantwoordelijk voor het verkrijgen van alle benodigde vergunningen, toestemmingen en goedkeuringen voor hun individuele top. Winnaars moeten voldoen aan alle vereisten voor het ontvangen van prijzen, inclusief maar niet beperkt tot het ondertekenen van standaardvoorwaarden voor deelname aan reclamecampagnes en het vrijgeven van aansprakelijkheid. Klik hier voor alle algemene voorwaarden, beoordelingscriteria, in aanmerking komende landen en alle prijsdetails. Klik hier voor alle algemene voorwaarden, beoordelingscriteria, in aanmerking komende landen en alle prijsdetails.