alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday X

 
[72]
Futsal Rood X SPEEDFLOW.1 INFutsal Rood X SPEEDFLOW.1 IN

X SPEEDFLOW.1 IN

Futsal

Kinderen Voetbal Rood X Speedflow.3 Multiground VoetbalschoenenKinderen Voetbal Rood X Speedflow.3 Multiground Voetbalschoenen

X Speedflow.3 Multiground Voetbalschoenen

Kinderen Voetbal

1 / 2
Paginavan 2

Ontwikkel je talent met Black Friday X

Goede voetbalschoenen vormen de basis van een comfortabele outfit om in de voetballen. Grip, balcontrole en hoge wendbaarheid spelen hierbij een belangrijke rol. adidas is het A-merk dat door veel topvoetballers wordt gedragen. Een van de iconische modellen van de voetbalschoen, is de X. Wil jij voor een heel gunstige prijs genieten van extreem hoog comfort en de beste materialen, dan koop je tijdens Black Friday het X model schoenen van adidas. De lichtgewicht drillium-constructie en Warp Knit-toplaag helpen jou op ultieme wijze de beste controle op de bal en het veld te houden. En juist door die uitstekende grip, voorkom je blessures en kom je beter aan spelen toe.

Verschillende modellen in de Black Friday X sale

In de Black Friday X sale vind je voetbalschoenen voor alle ondergronden, voor dames, heren en kinderen. Natuurlijk hoort hier een ruim aanbod van comfortabele schoenen voor indoorvoetbal bij. Voor voetbal op het veld is het van belang dat de noppen van de schoenen passen bij het soort en de hardheid van de ondergrond. Zo biedt het model X diverse type schoenen voor bijvoorbeeld Mixed Ground, Firm Ground, Soft Ground, Flexible Ground en Turf. En zoals je van adidas mag verwachten, is er aan het design van de X schoenenlijn ook enorm veel aandacht besteed. Zo zie je in iedere schoen de iconische 3-Stripes terugkomen op een fel- of bontgekleurde ondergrond. Is het niet het spel waarmee je de show steelt, dan is het wel met je voetbalschoenen.

X van adidas combineren

Schoenen vormen een uitstekende basis voor een fanatiek potje voetbal. Bouw je outfit verder uit met de voetbalkleding van adidas. Denk hierbij aan comfortabele shorts en shirts, indien gewenst van jouw favoriete voetbalclub. En na de training of wedstrijd houdt een adidas trainingspak je lekker warm.