alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas Originals sneakers dames

 
[623]
Blijf authentiek aan je stijl met de smaakvolle en populaire adidas Originals-sneakers voor dames waarmee je altijd een statement maakt. Laat je keuze vallen op je favoriete sneaker in een van de achtendertig Originals-collectie.
1 / 13
Paginavan 13

adidas Originals sneakers dames

Tijden veranderen, trends vervagen, temperaturen stijgen. Maar één ding blijft onveranderd: adidas Originals sneakers dames hebben een rotsvaste positie in de huidige Zeitgeist veroverd. Retrolooks worden vertaald naar hedendaagse ontwerpen. Old-school features passen zich aan naar de wereld van vandaag. Zo slaat elk model en elke collectie een brug tussen het verleden en de weg naar de toekomst. Welke adidas Originals dames sneakers zijn jouw favoriet?

Iconische damessneakers die op een voetstuk horen

De adidas Originals damessneakers collectie schrijft al jaren geschiedenis met het uitbrengen van verschillende modellen in uiteenlopende uitvoeringen, kleuren, maten en middels diverse samenwerkingen. Onder de mom "vroeger was alles beter" wordt inspiratie geput uit de weelderige jaren 70. Nostalgische gevoelens uit de kleurrijke eighties worden aangeboord en uitvindingen uit de vooruitstrevende jaren 90 zorgen voor input voor de collecties van tegenwoordig. De adidas Originals dames sneakers kenmerken zich stuk voor stuk door de mix van "good-old" en "whats-new".

Wees onderdeel van de adidas Originals damessneaker-tijdreis

De sportieve inslag gemixt met de vertrouwde retro-vibe zorgt al jarenlang voor een grote schare loyale fans. De adidas Originals damesschoenen kennen inmiddels verschillende doelgroepen; van stoere skatergirls tot lange Gazelle’s, van studerende Campus-meiden tot aan kleine Superstars to be. adidas Originals dames snakers passen bij alle dames uit elk bouwjaar.

adidas Originals dames sneakers historisch erfgoed aan jouw voeten

In veel gevallen maken eerder uitgebrachte sneakers een verpletterende comeback nadat ze aan vele optimalisaties zijn onderworpen. Tijdens deze tijdreis evalueren vele adidas Originals sneakers dames mee met de groei die jij ook elke dag doormaakt. Net zoals jouw silhouet, verandert ook de vorm van jouw favoriete sneakers. Daarbij worden nieuwe technologieën zoals ventilerend mesh, responsieve Boost-middenzolen en OrthoLite®-inlegzolen aan de damesschoenen van adidas Originals toegevoegd. Zelfs het hologramlogo op de tong van de sneakers is aan innovaties onderhevig. Maar don’t worry, ondanks alle veranderingen zullen adidas Originals damessneakers altijd met beide benen op de grond blijven staan.

EEN MERK WAAR JE OP KUNT BOUWEN

Met je adidas Originals maak je een duidelijk statement. Je hebt smaak en stijl, en weet wat je wil. En dat al jarenlang. Je blijft trouw aan je merk en groeit mee met nieuwe ontwikkelingen. Je weet intuïtief dat het altijd goed is. Elk seizoen verschijnen nieuwe collecties, met spannende uitvoeringen en verrassende details. Weet jij al wat jij de komende tijd gaat dragen?