alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

haarband heren sport

 
[15]

Haarbanden voor heren

Accessoires kunnen doorslaggevend zijn. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties bieden je de benodigde ondersteuning. adidas motiveert je om in beweging te komen. Zelfs als je niet onderweg bent naar een trainingssessie, kun je het leven met onze accessoires altijd vanuit een sportief oogpunt zien. Ontdek de vernieuwer binnenin en laat iedereen zien wat je kunt met adidas haarbanden. Met deze haarbanden voor heren ben je uitstekend uitgerust.

Bepaal je eigen regels – adidas haarbanden voor heren

Met haarbandencollecties als TERREX en Performance ben je de nieuwste trends altijd een stap voor. Performance is de productlijn voor sporters die extreem hoge eisen aan zichzelf stellen en wat betreft mode de regels voor zichzelf schrijven. Functionele designs die betrouwbare performance leveren – ongeacht het weer. Dit is adidas Terrex. Tour 360, RDY en Clima zijn onze populaire haarbandencollecties.

Wil jij de regels breken en herschrijven? Zowel plezier als verbetering zijn mogelijk met onze artikelen voor heren. Het maakt niet uit of je de sportieve eigenschappen het belangrijkst vindt of de stijl: onze kleding voor heren helpt je om in elke situatie verder te komen. Onze haarbanden zijn verkrijgbaar in grijs, roze, wit en tal van andere kleuren. Haarbanden voor heren van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om elke dag je doelen te overstijgen.