alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 DAGEN
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

Predator voetbal schoenen

 
[139]
1 / 3
Paginavan 3

Predator voetbal schoenen

Voetbal is een van de meest geliefde sporten wereldwijd. Zowel om naar te kijken, als om zelf een potje te spelen. Voor de voetbalspelers onder ons: Het is natuurlijk van groot belang om de juiste kleding, bescherming en schoenen te dragen. Dit beschermt niet alleen je gewrichten, tevens optimaliseert het je prestatie ook. Vooral de voetbalschoenen spelen hierbij een grote rol. Voetbalschoenen moeten aan vele eisen voldoen, zo moet de schoen natuurlijk fijn aan de voet zitten, maar het moet ook genoeg grip op het veld geven. Dat laatste wordt in grote mate bepaald door je gewicht en de noppen onder je schoen, zo kunnen te korte noppen op een zachte ondergrond voor minder stabiliteit zorgen en vice versa. Kijk dus goed naar de noppen voordat je nieuwe schoenen aanschaft! Een van de meest geliefde modellen zijn de adidas Predator voetbal schoenen.

De adidas Predator voetbalschoen: Een ware klassieker

De adidas Predator voetbal schoen is meer dan alleen een schoen. Het is je partner op het veld. Dit adidas model bestaat al jaar en dag en is geliefd bij vele voetballers, zowel professioneel als amateur. Deze schoen werd in de jaren 90 voor het eerst op de markt gebracht en sindsdien wordt de schoen geregeld verbeterd met de nieuwste technologieën en in een nieuw jasje gestoken volgens de laatste sporttrends.

Presteer op het veld in de adidas Predator voetbalschoenen

Deze schoenen beschikken over een ondersteunend bovenwerk en reliëf op de voorvoet wat voor extra grip en balcontrole zorgt. De TPU-lagen van het Predator model geeft jouw extra stabiliteit op het veld, zo kun jij extra goed presteren met de bal! Dit type voetbalschoenen is verkrijgbaar in verschillende modellen, zo zijn er bijvoorbeeld veterloze modellen beschikbaar, schoenen voor veldvoetbal, maar ook voor zaalvoetbal. Kortom: er is een model voor elk type voetballer!