alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

HIIT-kleding & schoenen

 
[117]
1 / 3
Paginavan 3

HIIT kleding – perfect voor intensief trainen

HIIT zoals  High Intensity Interval Training wordt aangeduid, is sporten op een enorm intensief niveau. Een flinke dosis energie is een eerste vereiste nodig, de wil om tot het uiterste te gaan en grenzen te verleggen moet er ook zijn. Je kunt het zo intensief maken als je zelf wilt. Voor deze sport heeft adidas een lijn HIIT kleding ontwikkeld – kleding waarin je tot het uiterste kunt gaan en tussen de intensieve oefeningen ook weer even bij kunt komen.

De trap op en neer zonder te verdampen in HIIT kleding van adidas

HIIT is explosief en daar hoort passende kleding bij. 3-Stripes heeft dat voor je. Schoenen die een zool hebben als een autoband. Speciaal voor deze intensieve sport ontworpen. Grip en duurzaamheid in een. Ze helpen je bij de weerstand van jouw intense inspanning. Maar natuurlijk ook je short of T-shirt draagt bij aan de perfecte oefeningen. Schoenen, shirts en shorts voor jong en oud, meisjes, vaders, jongens en moeders. Het leukste is dat je in HIIT kleding de sport heel gemakkelijk ook thuis kunt doen in je eigen tuin of op je eigen trap. Kick it.

Duurzaamheid en HIIT

Als je besluit om HIIT te beoefenen hoef je geen expert te zijn. Het enige wat je moet doen is jouw juiste outfit samen te stellen op onze website. Hou je van een losse fit, bijvoorbeeld zo gemaakt dat alle naaiweefsels op plekken gemaakt zijn, zodat het nergens schuurt of wil je dat het lekker strak en soepel mee beweegt in AEROREADY tight fit. En dat alles ingelegd met op de juiste plaatsen mesh zodat jij op een milieuvriendelijke manier jouw conditie op peil brengt. Work your body, keep HIIT and think 3-Stripes! Geniet van je workout.