alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Armstukken

 
[9]

Armstukken voor optimale prestaties tijdens het sporten – aan jou de keus

De keuze voor een armstuk tijdens het sporten is persoonlijk, alleen jij kunt bepalen of  je dit comfortabel vindt tijdens het sporten of niet. Bedekking voor je arm kan gebruikt worden bij elke soort sport, of je nou gaat fietsen, voetballen of tennissen. Onder een armstuk verstaan we onder andere de polsbandjes om je zweet op te vangen, een aanvoerdersband om jouw plek in het team aan te tonen of een sleeve om je arm warm te houden tijdens het sporten. Deze items kunnen van a?didas kunnen voor jou net die ene toevoeging zijn om je outfit compleet te maken.

De polsband is een ideale sportarmband om zweet weg te vegen

Met de polsband wrijf je gemakkelijk zweet van je voorhoofd tijdens het sporten. Zo kan niets je afleiden van het leveren van een topprestatie. De polsband is gemaakt van katoen, polyacryl, polyester en elastodiene, hierdoor past het comfortabel om je pols en neemt het voldoende vocht op. Ideaal bij het tennissen of hardlopen.

Een aanvoerdersband voor de teamsporter

Door een aanvoerdersband te gebruiken toon je jouw positie in het team. De aanvoerdersbanden zijn voorzien van klittenbandsluiting zodat je deze gemakkelijk om kan doen. Bij voetbal wordt vaak gebruik gemaakt van een aanvoerdersband.

Sleeves ter ondersteuning

De perfecte ondersteuning voor je arm krijg je door het gebruik van een sleeve. De sleeve zorgt ervoor dat je spieren warm en soepel blijven en dat het vocht afgevoerd wordt. Een sleeve is bijvoorbeeld ideaal bij het fietsen of een veldsport om blessures door bijvoorbeeld afkoeling van de spieren te voorkomen.

3-Stripes van adidas

Veel van de armstukken van adidas zijn voorzien van de 3-Stripes. De 3-Stripes stralen jouw sportiviteit uit en tonen je smaak en klasse op sportgebied. Hierdoor kun je je met deze sportaccessoires op elk sportveld vertonen. Combineer deze met andere items van adidas om je outfit compleet te maken.