alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

Kinderen · Hardlopen · Schoenen

 
[26]
adidas 4DFWD Pulse Schoenen
Terrex Agravic Boa Mid RAIN.RDY Hiking Schoenen
Ultraboost 22 Schoenen
Ultraboost 22 Schoenen
Terrex Boa Hiking Schoenen
4DFWD Pulse 2.0 Schoenen
Ultraboost 22 Schoenen
Terrex Agravic Boa RAIN.RDY Hiking Schoenen
Ultimafuture Schoenen
Duramo SL Schoenen
Tensaur Schoenen
Terrex Boa Hiking Schoenen
Terrex Agravic Boa Mid RAIN.RDY Hiking Schoenen
Terrex Boa Hiking Schoenen
adidas 4DFWD Pulse Schoenen
Ultraboost 22 Schoenen
Supernova 2.0 Schoenen
Supernova 2.0 Schoenen
4DFWD Pulse 2.0 Schoenen
Supernova 2.0 Schoenen
Supernova 2.0 Schoenen

Kids hardloopschoenen

Hardloopschoenen draag je om eindeloos rondjes te kunnen rennen tot je niet meer kunt. Ga jij dat sprintje trekken met vriendjes of ga je volop de strijd aan op het atletiekveld, adidas heeft altijd het perfecte paar kids hardloopschoenen.

Volop energie en onbezorgd renplezier

Goede hardloopschoenen dragen bij aan het voorkomen van blessures. Daarom wil je als ouder dat je kind onbezorgd kan rennen en vliegen, zonder dat ze iets ç beschadigen. Daarnaast zorgen de juiste kinderhardloopschoenen voor optimale prestaties wanneer ze net dat extra tandje bij willen zetten tijdens de atletiektraining. adidas ontwerpt vele modellen hardloopschoenen in verschillende kleuren en maten. Deze collectie kinderhardloopschoenen is verkrijgbaar in maten voor baby’s en peuters, maar ook zijn de hardloopschoenen uitgevoerd in maten die geschikt zijn voor sportieve tieners. Belangrijk bij de aanschaf van nieuwe hardloopschoenen is dat ze lekker zitten. adidas voorziet deze kinderhardloopschoenen van de nieuwste technologieën. Optimale demping en responsieve Boost-technologie zorgen voor extra energie en veren flexibel mee zodat de belasting van knieën en enkels tijdens het lopen wordt verminderd. Natuurlijk moeten de schoenen ook lekker dragen, flexibel zijn en makkelijk aan en uit te trekken. Kindervoeten zijn nog volop in de groei. Daarom zijn de meeste modellen voorzien van een EcoOrthoLite®-inlegzool waardoor de voet extra wordt ondersteunt en het lijkt alsof je op wolkjes loopt. adidas voorziet de hardloopschoenen van rubberen zolen die lang meegaan. Bijkomend voordeel is dat een rubberen zool niet afgeeft in de gymzaal.

De perfecte hardloopschoenen voor jouw kind

Voordat je nieuwe hardloopschoenen koopt voor jouw junior is het belangrijk om te kijken waar deze het meest voor worden gebruikt. Een gymles in de zaal vraagt om andere kenmerken dan een paar hardloopschoenen voor intensieve atletiektrainingen. Natuurlijk kunnen deze sportieve schoenen ook worden gedragen tijdens het rennen op het schoolplein of tijdens het spelen van verstoppertje. Deze schoenen hoeven niet altijd in sportverband worden gedragen en zijn altijd comfortabel voor kindervoeten die heel wat meters maken.

Onze Kleding- en Schoenencategorieën