alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Scheenbeschermers

 
[18]
Zorg dat je altijd optimaal bent voorbereid op wat gaat komen op het voetbalveld. Met scheenbeschermers van de hoogste kwaliteit geef je jouw schenen de bescherming die ze nodig hebben.

Scheenbeschermers voor maximale bescherming

Bescherm jezelf optimaal tegen een schop tegen je schenen, zodat je zonder problemen weer verder kunt. Op alle Nederlandse voetbalvelden is het verplicht om scheenbeschermers te dragen tijdens officiële wedstrijden om de kans op blessures te verlagen en je schenen te beschermen tegen flinke blauwe plekken. Bij adidas geniet je van dempend EVA en een hard schild om schokken op te vangen. Vanwege de anatomische pasvormen en extra bandjes blijven ze de hele wedstrijd stevig op hun plek zitten. Compressiekousen aan de onderkant ondersteunen de enkels zonder in te leveren op je bewegingsvrijheid.

Speel met beschermers voor je schenen onbezorgd je beste spel

Het is nu eenmaal onvermijdelijk dat je af en toe een voetbalschoen van de tegenstander tegen je schenen krijgt bij een voetbalwedstrijd. Daarom zijn beschermers voor je schenen verplicht tijdens iedere wedstrijd en zeer aan te raden tijdens de training. Je gaat met meer zelfvertrouwen het veld op met scheenbeschermers die je goed beschermen. Ga het veld op en speel volle bak met de bescherming die je nodig hebt om vrijuit te spelen en maximaal te genieten van dit mooie spelletje.

Bereid je goed voor op iedere sessie

Trek eerst je scheenbeschermers aan en zorg dat ze correct gepositioneerd om je schenen zitten. Maak de bandjes stevig vast zonder te knellen of comfort te verliezen. Je trekt je lange voetbalsokken over de beschermers aan en vervolgens je voetbalschoenen die je natuurlijk ook bij ons in de online shop vindt. Zo begin je uitstekend voorbereid en veilig aan je volgende wedstrijd. Na de wedstrijd alleen wassen met koude handwas en nooit drogen op de verwarming. Dan kan je jouw nieuwe aanwinst wedstrijd na wedstrijd blijven gebruiken en genieten van de bescherming die ze bieden.