alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

squash schoenen

 
[49]
1 / 2
Paginavan 2

Schoenen voor squash

Alles wat je nodig hebt, vind je in de adidas schoenencollectie. Met de schoenen van adidas ben je de nieuwste trend constant een stap voor. De juiste schoenen kunnen bij het squash je prestaties maken of breken. Onze schoenen zijn ontworpen voor optimale ondersteuning. adidas schoenen beschermen je voeten en bieden puur comfort, dus dat betekent dat je van elk moment kunt genieten. Met deze schoenen voor squash ben je uitstekend uitgerust.

The brand with the three stripes – adidas schoenen voor squash

Wij hebben alles voor je sport, dus dat betekent dat je heel gemotiveerd bent om je beste prestatie neer te zetten tijdens het squash: schoenen van adidas.

Met technologieën als LIGHTSTRIKE en ADIWEAR ben jij voorbereid op elke situatie. De BOOST-middenzool biedt volle kracht bij elke afzonderlijke stap en activeert de meest reactieve absorptie die we ooit hebben ontwikkeld. De BOUNCE-middenzool waarborgt een schoen met comfortabele absorptie voor volledige power op de baan, of waar je dat ook nodig hebt. Extreem innovatieve technologieën en stijl – adidas schoenen voldoen in elk opzicht aan de hoogste standaard! Onze schoenencollecties bestaan uit Spezial en adizero. Er zijn schoenen in groen, wit, zwart en tal van andere kleuren.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen heren, dames en kinderen de regels breken en herschrijven om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken. Show je individuele stijl, die helemaal van jou is, met schoenen voor squash van adidas.