alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas 4DFWD running-schoenen

 
[37]

ADIDAS 4DFWD RUNNING, DE SCHOENEN VAN DE TOEKOMST

De 4DFWD running-schoenen van adidas zijn dé hardloopschoenen die elke hardloper in de kast wil hebben. 4DFWD is niet zomaar een nieuwe technologie, het is een evolutie. Het 4D-printproces resulteert in een unieke, geavanceerde zool die zorgt voor responsieve demping bij elke stap. In plaats van alleen verticale krachten te absorberen, geeft 4DFWD energie terug aan de loper, waardoor je vooruit wordt geduwd bij elke stap. Het is alsof je een constante, motiverende wind in de rug hebt.

LICHTGEWICHT EN COMFORTABEL

De 4DFWD running-schoenen van adidas vallen op door de zool die lijkt op een rooster. De middenzool is namelijk opgebouwd uit blokjes die met elkaar verbonden zijn. Eén zo’n blokje noemen we een FWD CELL. Zo’n cel is dankzij de vorm in staat om bij verticale impact voorwaarts samen te drukken. De foam van de schoen wordt dus niet naar beneden samengedrukt zoals je bij de meeste hardloopschoenen wel hebt. Daardoor word je veel minder afgeremd. Je zet de zwaartekracht om in voorwaartse beweging. Dat maakt de 4DFWD running-schoenen van adidas zo interessant. Je zult merken dat je minder snel moe wordt, zelfs bij lange afstanden. Ondanks deze geavanceerde technologie zijn de adidas performance 4DFWD-schoenen opmerkelijk lichtgewicht. Je voeten blijven dus comfortabel, ongeacht de afstand die je aflegt.

KEUZE VOOR VOORUITSTREVENDE INNOVATIE

Door te kiezen voor de schoenen adidas 4DFWD running, kies je voor innovatie, prestaties en comfort. Je kiest voor een (r)evolutie in hardlopen. Geniet van deze soepele hardloopervaring dankzij de baanbrekende innovatie van de 3D-geprinte middenzool. Nog niet overtuigd? Blader rustig door ons assortiment, onze schoenen spreken voor zich.

0

0