adidas
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 100 DAGEN
adidas cadeau kaart nu online verkrijgbaar

adidas items by Stella Mccartney

 
[139]
adidas by Stella McCartney blijft met elke collectie de grenzen van performance wear verleggen. Geïnspireerd op next-generation sporters: een mix van klassieke performance looks en innovatieve designs.

MOVE FOR THE PLANET

“DE ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY COLLAB BEGON 15 JAAR GELEDEN EN IS TROUW GEBLEVEN AAN HET MAKEN VAN DE BESTE FASHION PERFORMANCE WEAR.”

STELLA MCCARTNEY

LEADING A MORE 

SUSTAINABLE FUTURE

Elk product vertelt zijn eigen verhaal wat respect voor de aarde betreft, en adidas by Stella McCartney probeert daar altijd een leidende rol in te spelen.

A FEW WORDS ABOUT THE CREATOR

Sinds 2005 is adidas by Stella McCartney een pionier op het gebied van sportkleding voor dames door de revolutionaire technologieën van adidas te combineren met de kenmerkende stijl van Stella. Collectie na collectie inspireert en stimuleert hert merk de moderne vrouw. De adidas by Stella McCartney collectie is ontworpen voor zowel mens als planeet en is toegewijd aan het gebruiken van de meest duurzame en innovatieve methoden en materialen."

1 / 3
Paginavan 3

adidas items by Stella Mccartney

Het dreamteam op het vlak van sportkleding voor dames: de altijd geweldige ontwerpster Stella Mccartney en de workout afdeling van adidas. Al sinds jaar en dag zijn zij samen op zoek naar de volgende stap in het ontwerpen van performance wear. Grenzen verleggen, limieten opzoeken en ontwikkelingen stimuleren. Elke collectie van deze unieke samenwerking kent een nieuwe vibe, maar de focus ligt altijd ergens tussen klassieke performance looks en vernieuwende ontwerpen. Dit biedt genoeg speelruimte voor de creatie van unieke collecties met elk een uitgesproken verhaal.

Creatief comfort en trendy technologieën

Kwalitatieve sportkleding met een verrassende twist. Dat hoe je adidas by Stella Mccartney het beste kunt omschrijven. Een prikkelend kleurenpalet, speelse pasvormen en subtiele details zorgen voor een mix die je in eerste instantie niet zult verwachten bij sportkleding. Trainingsbroeken met wijde pijpen, oversized jassen, losvallende jumpsuits of ultrastrakke sporttops: Stella Mccartney weet op elk item haar stempel te drukken. De collectie van Stella mccartney adidas heeft het vermogen om de moderne vrouw elke keer weer te prikkelen, inspireren en stimuleren. En in combinatie met de hypermoderne technologische snufjes ook perfect voor de doelgerichte dames die willen presteren. Het mooie is dat de items niet alleen het beste in jou naar boven halen, maar ook aardig zijn voor onze aardbol. Zo gebruikt Stella vaak biologisch katoen om water- en energiebesparing te stimuleren en is ze steeds op zoek naar nieuwe, innovatieve methoden om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan.

Verrassend sportief met een eigenzinnige draai

Het interessante aan de adidas by Stella Mccartney sportkledinglijn zijn de tegenstrijdigheden die elkaar in de context complimenteren. Stevige, maar flexibele schoenen gemaakt van suède en mesh of luchtige tops die een hoge impact leveren op jouw sportprestaties. Naast hun uitgesproken looks, leveren de items ook stuk voor stuk kwaliteit. Vochtafdrijvende materialen, stabiliserende schoenzolen en uitgesproken ontwerpen die het ook goed doen in jouw casual collectie.