alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

blauwe trui

 
[1]

Blauwe truien

Creators zijn een nieuwe, zelfbewuste generatie die hun eigen regels opstellen en zich individueel uitdrukken via hun stijl en kleding. Onze artikelen staan voor een comfortabel, sportief design voor in je vrije tijd. adidas truien zitten perfect en vormen een cruciale laag. Met deze blauwe truien ben je uitstekend voorbereid.

The brand with the three stripes – adidas blauwe truien

Je vindt trends die al legendarisch potentieel hebben in de truiencollecties van merken zoals Originals of Performance. Zoek je DE outfit voor sports- of streetwear? adidas Originals zijn essentieel als je een klassieke retro look wilt creëren. Zij helpen je om authentiek te blijven en altijd en overal een nieuwe draai aan stijl te geven! Performance is de productlijn voor sporters die de hoogste verwachtingen van zichzelf hebben en wat betreft mode de regels voor zichzelf schrijven. Je vindt truien in de RDY, Clima en Teamwear collecties.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen heren, dames en kinderen de regels breken en opnieuw bepalen om ze daarna weer in twijfel te trekken. De toekomst is nu. Shop adidas truien en grijp je kans.