alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

baby voetbal pakje

 
[34]
De kleine zal het geweldig vinden om rond te rennen in een baby voetbal pakje van jullie favoriete club. Zo ervaart je kindje al van jongs af aan de passie voor voetbal.

Babyvoetbalshirts 0-1 jaar

Klopt je hart alleen voor Ajax Amsterdam? Dan zijn de babyvoetbalshirts 0-1 jaar van adidas de uitgewezen eerste sportuitzet voor de baby en peuter. In deze mini shorts en shirts eren de kleinste fans de grootste voetbalhelden van de internationale velden. Wie net leert lopen kan meteen achter de bal aan, gehuld in de traditionele teamkleuren. Dreumesen en peuters dragen met trots dezelfde toptenues waarin topspelers trainen en spelen. Gemaakt van speciaal lichtgewicht en zweetafvoerend materiaal maakt dit een comfortabel setje voor kleine voetbalfans die niet graag stilzitten.

Voetbalpassie voor peuters

In kleinere versie hebben de babyvoetbalshirts 0-1 jaar net als de tenues van de beste voetballers ter wereld hetzelfde authentieke design in de kleuren van de internationale topclubs. Straal en schitter als de grootste sterren die ooit het veld van Bernabéu betraden, in het thuistenue van Real Madrid. Speciaal voor de allerkleinste voetballertjes uitgevoerd in minimaten, die perfect passen bij de voetbalpassie. Support je favoriete club, overwin de verliezen en vier de successen in stijl, alles vanaf het prille begin. De nieuwe generatie krijgt sport en stijl. Zet de eerste stapjes op het veld het Juventus thuistenue en voel het voetbalbloed stromen. Natuurtalenten gaan geïnspireerd door hun idolen gehuld in een prof-outfit mee naar het voetbalveld.

Kleed de baby en peuter in stijl met de baby thuistenues.

Voetbalshirts voor baby’s match je met adidas babysportschoenen voor een totale look. Handjes in de lucht en juich mee wanneer jouw team zich naar de overwinning vecht. In Climalite babyvoetbalshirts 0-1 jaar blijven kleine voetbalfans comfortabel en droog. Badge of Sport markeert en eert de atleten, dus draag het met trots. Met een blik op de toekomst draagt de nieuwste generatie voetbalfans de nieuwe generatie materialen. Gemaakt van gerecycled polyester draagt iedereen een steentje bij aan een betere wereld. Als welkom op de wereld voor allernieuwste voetbalfans maken de sets van babyvoetbalshirts en shorts dit tot een top start voor een sportgarderobe. Compleet met clubembleem, dus klaar voor een leven lang voetbal.