alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

voetbalschoenen voor tieners

 
[23]
Ervaar kracht, controle en wendbaarheid als nooit tevoren op adidas voetbalschoenen voor tieners. Speciale zones, demping en een flexibele loopzool laten je schitteren op het veld. De strakke designs zien er gewoon heel gaaf uit.

Kindervoetbalschoenen

Veterloze kindervoetbalschoenen gaan voor topsnelheid en skills voor junior topvoetballers die hun blik op scherp stellen. Tolereer geen tegenstand en ren de competitie eruit. Het doel is binnen handbereik met maximaal tempo, timing en focus. Ultradunne materialen geven je een responsieve touch, stretchy bovenwerk fixeert de pasvorm. Speel binnen en buiten je beste spel met adidas kindervoetbalschoenen. Een voorgevormde hiel, stevige noppen en perfecte pasvorm maken modellen als Nemeziz jouw bondgenoot in balbeheersing. In slijtbestendige modellen met, trek je veters strak en je voetbalsokken over je scheenbeschermers. Een goede, die daar nog langs komt.

Niets is bestand tegen Nemeziz

Laat je door niets of niemand meer tegenhouden met de kindervoetbalschoenen aan je voeten. Jij gaat voor niets minder dan de winst. Train je samen met je teamgenoten naar de top. Pasvorm en draagcomfort dragen bij aan stabiliteit en flexibiliteit. Predator geeft met extra reliëf op de voorvoet meer grip. Een zacht synthetisch bovenwerk vangt je voet en verankert het op het veld voor snelle passes, abrupte schijnbewegingen en acute stops. Zet het spel snel naar je hand. Jouw controle over de bal valt niet te evenaren met deze voetbalschoenen. De perfecte pass, het winnende schot, hoe het ook went of keert met de kindervoetbalschoenen behoort de wedstrijd aan jou.

Schaar je bij voetballegenden

In de voetsporen van je voetbalvoorbeelden eren de kindervoetbalschoenen de groten der aarden. Betreed het veld zet de eerste stappen naar eeuwige roem, zoals Messi dat voor jou deed. Op een naadloos bovenwerk prijkt het Messi logo als het keurmerk van jouw kwaliteiten. Zacht synthetisch leer houdt je comfortabel terwijl jij laat zien wat je in huis hebt. Maak kindervoetbalschoenen onderdeel van je vaste voetbaluitzet. Speel uit of thuis je beste spel, en bewaar je shorts en shirts samen met je voetbalschoenen en extra spikes. Je duffeltas in top team ontwerp heeft plek voor alles. Ook bij je indoortraining en wedstrijden heb jij 3-Stripes voor met adidas voetbalschoenen voor kinderen.